• Welkom op de website van

    Parel Haptonomie Gouda

Jongeren

Ook jongeren kunnen bij mij voor haptotherapie terecht. Er gebeurt veel in de lichamelijke en mentale ontwikkeling op weg naar volwassenwording en dat kan vragen opleveren, zoals:
“Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik. En, hoe pak ik dat aan?”

Daarbij leven we in een snelle en op succesgerichte maatschappij. Er moet veel en er valt veel te kiezen.
Ook groeien jongeren in korte tijd vaak veel. Soms lijkt het contact met het lichaam even weg en gebeurt er vooral veel in het hoofd, of op kracht.

Haptotherapie is een manier van begeleiden die kan helpen wanneer je hier vragen over, of last van hebt en even een steuntje in de rug kan gebruiken.

De werkwijze is hetzelfde als bij volwassenen -gesprek, ervaringsoefeningen, behandelbank- maar natuurlijk altijd in overleg en afgestemd op de leeftijd. Ons lichaam geeft de hele dag door signalen over hoe het met ons gaat en hoe we ons voelen.De nadruk ligt op het in kaart brengen en leren (h)erkennen van deze lichaamssignalen, jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing.

Tarieven:

Behandeling haptotherapie € 85,00

Het kennismakingsgesprek kost € 50,00

Een behandeling duurt ongeveer 50 minuten.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de kosten van de haptotherapeutische behandeling in het aanvullende pakket. Deze kosten vallen niet onder het eigen risico van uw zorgverzekering. Bij twijfel kunt u het beste contact opnemen met uw eigen ziektekostenverzekering.